SLUŽBY

Definice: Cestovní ruch jako takový je současně komplexní i různorodý hlavně tím, že využívá jednotlivé jeho služby spojené v jeden celek, aby uspokojil potřeby cestujícího.

 

Náš přínos: Pokud máte zajištěnu jen některou službu svým oblíbeným dodavatelem a další se Vám k záměru cesty nedostává, jsme připraveni ji zajistit. Byť to má být třeba jen místní průvodce v češtině nebo vstupné do některé památky. Cena, kterou za službu zaplatíte nám je stejně vysoká, jako cena, kterou byste platili přímo poskytovateli služby. Směle nás oslovte!

 

Poznámka: Základní stavební kameny cestovního ruchu tvoří doprava, bez níž si lze dnes cestování jen těžko představit, a ubytování, bez kterého jsou možnosti přenocování velmi omezené. Ostatní služby jsou sice považovány za doplňkové, avšak v závislosti na účelu cesty jsou mnohdy některé z nich důležitější, než ty ostatní.

 


UBYTOVÁNÍ 

V této sekci služeb se cítíme doslova jako doma. Máme smluvně zajištěny jak vlastní ubytovací kapacity, tak využíváme přístupy k dalším kapacitám v databázích našich partnerů ve více než 250 000 zařízeních po celém světě za velmi výhodné ceny.

Více >


DOPRAVA

● Autobusová
● Vlaková
● Lodní

Více >


LETENKY

Pro další informace o skupinových letenkách a možnst objednání jednotlivých letenek online

Více >


DALŠÍ SLUŽBY

● Služební cesty
● Průvodci
● Zajištění vstupenek a lístků
● Pojištění
● Návštěvy škol v zahraničí

Více >